0

Een uniek leven verdient een uniek afscheid

Over ons

Orlanda aan het woord

RememberMe zorgt sinds eind 2015 voor vernieuwing in de uitvaartwereld. Er is bij een uitvaart namelijk zoveel meer mogelijk dan we denken. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Orlanda Adams en haar team laten dan ook geen onderwerp omtrent uitvaart, verlies en rouw onaangeroerd. Maar wat drijft RememberMe en wat is onze rol in het organiseren van een passende dierenuitvaart, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken?

Jan de Groen - Orlanda Adams RememberMe AD Rotterdam

Veel meer dan alleen gezelschapsdieren

Helaas is niet iedereen ervan op de hoogte wat er allemaal mogelijk is voor een dierenuitvaart. De consument weet vaak niet wat kan en mag bij het organiseren van een dierenuitvaart, welke producten er zijn, wat normale prijzen zijn en hoe je meer regie krijgt om een afscheid te organiseren dat passend is. Ook is er weinig aandacht voor het proces na het overlijden van een (huis)dier: de rouw. Wij vonden dat het tijd werd om hier verandering in te brengen! We begrijpen dat huisdieren veel meer zijn dan alleen gezelschapsdieren. Ze worden vaak een onvervangbaar deel van ons leven, onze families en onze harten. Wanneer we een dier verliezen, kan dit een diepgaande impact hebben. Het rouwproces kan even intens zijn als bij het verlies van een dierbaar persoon. Bewust en goed afscheid nemen is dan ook erg belangrijk. RememberMe Pets is er om die gevoelens te erkennen en jou te ondersteunen in dit proces.

Bij RememberMe Pets richten we ons onder andere op dierenuitvaarten, rouw bij dieren én het begeleiden van mensen in hun rouwproces na het verlies van een geliefd huisdier. Ons platform heeft als doel om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die geïnspireerd wil worden, informatie zoekt over uitvaart- en rouwprocessen met betrekking tot dieren, en op zoek is naar bijzondere manieren om een huisdier te herdenken.

We begrijpen dat huisdieren veel meer zijn dan alleen gezelschapsdieren.

Een waardig afscheid voor een trouwe metgezel

We begrijpen hoe belangrijk het is om waardig afscheid te nemen van een trouwe metgezel. Ons toegewijde team staat klaar om te helpen bij het organiseren van een liefdevolle uitvaart of herdenkingsdienst voor elk dier, groot of klein. Hierbij houden wij altijd rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van het baasje. Wij werken samen met gepassioneerde bedrijven die kunnen helpen bij een uniek afscheid en bij rouw na het overlijden van een dier. Deze bedrijven hebben wij zorgvuldig geselecteerd en hebben elk hun eigen persoonlijke aanpak en hun unieke product of dienst voor een passend afscheid.

De RememberMe Pets webshop

RememberMe Pets heeft ook een uitgebreide webshop met speciaal geselecteerde artikelen die helpen bij het koesteren van de herinneringen aan overleden huisdieren. Onze producten zijn bedoeld om troost te bieden en een hart onder de riem te steken voor degenen die het moeilijk hebben na het verlies van hun geliefde (huis)dier. Van gepersonaliseerde herinneringsproducten tot hartverwarmende troostgeschenken. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de behoeften van iedereen die rouwt om een huisdier.

Gastbloggers

Naast onze eigen redactieleden zijn er ook gastbloggers die voor RememberMe Pets schrijven.

Samenwerken

RememberMe Pets biedt een platform voor unieke bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. Wil je partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

info@remembermepets.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje